Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Hajdúszoboszló
#692200212
49.9 millió Ft
Alapterület 94 m2,  640 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Sürgős
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Konvektor
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Hajdúszoboszlón 94m2-es 3 szobás családi ház 640m2-es telken eladó

Hajdúszoboszlón kertvárosi, központhoz nagyon közeli, óvoda, iskola, hivatal, bolt, helyi járat buszmegálló közelében, egy 640m2-es telken fekvő, nettó 94m2-es családi ház sürgősen áron alul eladó.

Az ingatlan főbb helyiségei: nappali, 3 külön nyíló szoba, fürdőszba, WC, konyha, spájz.


Jellemzők:
kiváló állapotú tetőszerkezet

mázas cserép héjazat

beton alap

beton födém (beépíthető)

B 30-as tégla falazatú

 

Fűtése gáz konvektoros,kettö cserépkályha, hűtő-fűtő klíma, több megoldás is van a fűtésre, melegvíz előállítása villanybojler segítségével. 

A lakóház folytatásában található, szélfogó, nyárikonyha, 1 szobás lakrész, angol WC-vel + fürdőszoba kialakítási lehetőséggel. A hátsó épületben is a közművek (víz,gáz,villany, csatorna) egyaránt rendelkezésre állnak.

Az ingatlanhoz tartozik kovácsolt vas kerítés, elektromos kapuval szerelve, sziklakert, kerti tó amelyben rengeteg gyönyörű arany hal található.

Kialakított parkosított udvar, szalonna sutö, grillező egyaránt megtalálható. A telek végében továbbá egy egyállásos és egy kétállásos garázs is található.

Az ingatlan a kifizetést követően azonnal birtokba vehető. A ház masszív, kiváló műszaki állapotban van. Tovább telekrész vásárolható a hátsó szomszédtól, akár további 500m2 is, így több mint 1000 m² -es telekké lehet bővíteni az ingatlant.

További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran, a hét bármely napján! CSOK és hitel igénybevehető!

Kapcsolat

Máté Nikoletta

Referens

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter